Permanent Make-up

"Wake Up With Make-Up!!"

Iedere dag wakker worden met "perfecte make-up". Wie wil dit niet?

Ook voor u is dit mogelijk! Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.
  • u krijgt uitleg over permanent make-up
  • eye-liner/liplijn/wenkbrauwen naar wens getekend
  • model / techniek en kleur in overleg
  • U beslist zelf welke Permanent Make Up (PMU) u wilt hebben.
De behandeling bestaat altijd uit 2 delen:

Permanent Make-up behandelingIn de eerste behandeling wordt de PMU dusdanig gezet dat U altijd gelijk weer "toonbaar" en mooi bent. - vaak wordt de PMU te heftig gezet d.w.z de kleur te fel of de lijntjes te dik of te lang. - om dit te voorkomen wordt in de eerste behandeling de kleur fijntjes en zeker niet te breed / te lang gepigmenteerd.

Na 6 /8 weken volgt de 2de behandeling. Nu wordt de PMU volledig afgewerkt dwz. eventueel iets donkerder/breder/langer.
De pmu hairstrokes wenkbrauwen moet gemiddeld na 1 jaar..soms langer opgefrist worden omdat ik met transparante pigmenten werk bij wenkbrauwen deze zijn nl erg natuurlijk en zitten niet zoals tattoo,s diep in de huid maar vlak onder de bovenste huidlaag.
Eyeliners blijven duidelijk langer fris van kleur , vaak zelfs 3 a 4 jaar en langer doordat het andere pigmenten zijn en de kleur meestal zwart is .
 
Ik heb mijn opleiding voltooid na intensieve trainingen met allerhande specialisaties. Het pigmenteren gebeurt met laatste nieuwe geavanceerde "Nouveau-Contour-Intelligent Apparaat. Dit is volledig computergestuurd en werkt tot op de fracties van millimeters nauwkeurig! Optimale resultaten zijn gegarandeerd. er wordt alleen maar gewerkt met hoogwaardige pigmenten en gegarandeerd steeds "nieuwe steriele naalden". 

Mijn oog voor symmetrie, vaste hand en mijn passie voor dit vak, komen mij hierbij heel goed van pas. Van totaal ontbrekende tot mooie natuurlijke wenkbrauwen met de hairstroke techniek.
 
Mij studio is door GGD volledig goedgekeurd!